DOUWE EGBERTS CAFé

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1451 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Douwe Egberts Café. Meer weten? Ontdek meer

16 aug 2022 om 23:18 Alles netjes en warm geleverd , bedankt
16 aug 2022 om 12:33 Voor de eerste keer hier besteld en ook tevens de laatste keer.Oranjekoek was slecht.Smaak was niet zoals het hoort.Slagroom erbij besteld,maar helaas niet ontvangen.En dat voor zoveel geld.Super slechte ervaring.
6 aug 2022 om 20:29 Heerlijk! Binnen 20 min was de bestelling er . Top !
6 aug 2022 om 0:37 Twee ice cappuccino’s besteld met plantaardige melk. Direct merkten we dat er geen melkpoeder was toegevoegd (dit is niet plantaardig). Wij kiezen enkel plantaardige melk om de smaak en zijn verder niet vegan. De koffie was nu helaas bitter en ‘dun’.
7 jul 2022 om 18:19 Ik had 2 ice coffee caramel besteld maar proefde de caramel bijna niet wat ik heel jammer vond aangezien ik daarom speciaal voor deze ice coffee had gekozen. De smaak was andere dan ik gewend ben van DE
25 jun 2022 om 12:17 Heerlijk eten. Waarom betaal ik uit menu thuisbezorgd 2 euro meer voor ontbijtplank vergeleken met de bijgeleverde folder? Ook nog bezorgkosten erbij. Klopt dit wel?
18 jun 2022 om 10:40 Was erg lekker!! Ga er zekker weer bestellen raad het aan.
4 jun 2022 om 17:23 Mooi op tijd en heerlijk gegeten
24 mei 2022 om 17:25 Het eten is altijd subliem! Erg smaakvol en royaal belegd. Alles is altijd vers. Broodje gezond en de brood met zalm is echt overheerlijk. Drinken is zowel thee als koffie gewoon weg fantastisch. Ook de bezorger is echt vriendelijk
16 mei 2022 om 15:51 Erg duur, maar altijd goede kwaliteit.
1 mei 2022 om 10:37 Precies op de voorspelde tijd bezorgd. Eten en drinken was goed! Alleen de slagroom op de taart vergeten.
26 apr 2022 om 14:39 Koude sandwich en koud kaasbroodje gekregen na 60 minuten wachten. :(