DOUWE EGBERTS CAFé

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1467 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Douwe Egberts Café. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 13:04 Altijd op tijd, altijd leuk berichtje en goede kwaliteit
20 nov 2022 om 11:16 Prima zoals altijd
16 nov 2022 om 12:59 Het eten was heerlijk en snelle bezorging!
14 nov 2022 om 18:10 Eten waar lekker, omelet wel iets te lang gebakken. Bezorger heeft mijn Engelse notitie niet gelezen waarin er staat dat diegene niet mocht aanbellen, heeft het alsnog gedaan.. jammer
12 nov 2022 om 10:58 Heel jammer. In plaats dat er wordt gezegd wat er op je broodjes komt moet je aangeven wat je niet wil. Omgekeerde wereld. Ook vervelend voor mensen met allergieën.
10 nov 2022 om 1:37 Muffin en cheesecake waren top en nog leuk berichtje op de tas :) thanks DE Team!
6 nov 2022 om 14:14 Netjes en warm bezorgd :)
25 okt 2022 om 9:46 Heerlijk ontbijt en lekker vlot bezorgd.
20 okt 2022 om 17:28 liefste cafe van leeuwarden
14 okt 2022 om 15:21 Normaal ben ik DE fan, maar vandaag niet. Tosti was koud, zeer minimaal belegd (delen gewoon onbelegd) en ook de koffie was koud. Erg jammer, dit was de hoge prijs niet waard. Volgende keer weer beter hoop ik!!
16 aug 2022 om 23:18 Alles netjes en warm geleverd , bedankt
16 aug 2022 om 12:33 Voor de eerste keer hier besteld en ook tevens de laatste keer.Oranjekoek was slecht.Smaak was niet zoals het hoort.Slagroom erbij besteld,maar helaas niet ontvangen.En dat voor zoveel geld.Super slechte ervaring.